Adhi Kurniawan
Adhi Mas Wiki Kurniawan Sketsa.jpg
Adhi Kurniawan
Pratélan latar wuri
SakaIndonesia Indonésia
Mangsa akarya1993 - saiki
Sing magepokanWiki Mrebawani
Papat Limpad

Jèr basuki mawa beya

Tut wuri handayani

Jajal sepisan menawi trésna

Banjur urip lan ngayomi

Artikel sing kula wiwitiBesut

Sepur IndonésiaBesut

Kategori PanganggitBesut

Kategori TokohBesut

Kategori OrganisasiBesut

Kategori Warta InsidenBesut

Artikel kanggé dibesut ana ing Wulan Wikipédia AsiaBesut


 Panganggo iki yaiku panitya Wiki Mrebawani
 Panganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 29 September 2019 ing Ngayogyakarta.

~Adhi Kurniawan~ pirembagan 12 Oktober 2012 22.37 (UTC)