id-2Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat menengah.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Wikipedia-logo.pngPenganggo iki pecandu Wikipedia.
Crystal Clear app email.pngPenganggo iki saget dikintuni layang élèktronik mawi alamat [1]
Aku ndeléng...

AmitBesut

Profil seng lengkapBesut

Monggo pirsani wonten Wikipedia Indonesia

Barnstar WikipediaBesut

  Lading emas
Panganggé ounika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi stub ing Wikipedia.

Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning panganggé sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.

Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi Lading Emas Wikipedia. Barnstar Lading emas kaaturaken dhumateng Panganggé Ali Munir minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi. Pras wicara 21:19, 20 November 2009 (UTC)