Tuduhaké menu pokok
Vincentius Gitiyarko Priyatno

Vincentius Gitiyarko Priyatno iku mahasiswa Program Studi Sastra Indonésia Fakultas Sastra Universitas Sanata Dharma. Bocah asli saka Jumapolo, Karanganyar, Surakarta iki seneng maca buku bab sastra lan filsafat. Kajaba iku bocahé seneng ngrungokaké klenèngan lan lagu klasik. Sawetara wektu ini pagaweyané dadi panitia Wiki Mrebawani.

Logo "Wiki Mrebawani"Panganggo iki yaiku panitya Wiki Mrebawani