Tuduhaké menu pokok

Bennylin

Gabung 28 Mèi 2008
Aerlinn in Edhil o Imladris.png


id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-4This user can contribute with a near-native level of English.
jv-3Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawi.