Wikipedia:Babèl
Cithakan:User asCithakan:User hi-2Cithakan:User bn-2
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Golèk panganggo miturut basané
Me at my Office

You are requested to connect with me at Assamese wikipedia page by name Bishnu Saikia and to Talk at that link, not here please.


Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Bishnu_Saikia.

Yayasan Wikimedia