Tuduhaké menu pokok
Wikipedia:Babel
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.

Basa JawiBesut

Sugeng rawuh, Kisanak! Inggih kulo ingkang jejuluk cahnggunung. Lair ing kutho Suroboyo.

Èstunipun kulo ngraos bingah bilih Basa Jawi sampun wonten Wiki. Mèndah kados pundi remenipun para arwah Êyang-èyang Priyagung menawi pirsa para wayah taksih nguri-uri Basa Jawi.

Monggo sami sesarengan ngudisarira supados Wiki Jawi punika saged énggal pepak. Kulo ngaturaken sèwu gunging panuwun dhumateng sedhaya sedhèrèk ingkang sampun kersa ninggalaken prasasti wonten Wiki mriki. Mugi Gusti Ingkang Murbeing Dumados kersaa paring gesang minulya dhumateng panjenengan sedhaya sak anak turun-piturunipun.

Cathetan AlitBesut

Kulo rumaos bingah sanget menawi kulo klèntu nyerat, wonten ingkang saged paring pitedhah.