Tuduhaké menu pokok

Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
(Kaelih saka Panganggo:Cahyo Ramadhani)
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
da-1Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
nl-1Deze gebruiker bezit beginnende kennis van het Nederlands.
Basa Jawa
U+21D4.svg
Basa Inggris
Panganggo iki juru pertal lan juru pamriksa pertalan saka basa Inggris menyang basa Jawa ing Wikipedia:Ayo pertalana!.

Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.

Isi

RondhaBesut

WigatiBesut

Paugeran sing perlu dipertalBesut

Paugeran sing wis dipertalBesut