Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
(Dilih saka Panganggo:Cahyo Ramadhani)
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3 This user can contribute with an advanced level of English.
da-1 Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
nl-1 Deze gebruiker bezit beginnende kennis van het Nederlands.
Basa Jawa
U+21D4.svg
Basa Inggris
Panganggo iki juru pertal lan juru pamriksa pertalan saka basa Inggris menyang basa Jawa ing Wikipedia:Ayo pertalana!.

Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.

Artikel WAW 2017 sing arep takgawéBesut

  1. Présidhèn Uzbèkistan
  2. Républik Sosialis Sovyèt Uzbèk
  3. Basa Uzbèk
  4. Wewengkon ing Uzbèkistan
  5. Andijon
  6. Buxoro
  7. Fergana Region
  8. Jizzakh Region
  9. Xorazm Region
  10. Namangan Region
  11. Navoiy Region
  12. Qashqadaryo Region
  13. Samarqand Region
  14. Sirdaryo Region
  15. Surxondaryo Region
  16. Tashkent Region
  17. Karakalpakstan
  18. Tashkent
  19. Vladimir Ivanov (politician)
  20. Kuprian Kirkizh
  21. Nikolai Gikalo
  22. Isaak Zelensky
  23. Akmal Ikramov
  24. Islam Karimov
  25. Nigmatilla Yuldashev
  26. Shavkat Mirziyoyev
  27. Nuritdin Mukhitdinov
  28. Sobir Kamolov
  29. Sharof Rashidov
  30. Inomjon Usmonxo‘jayev
  31. Rafiq Nishonov
  32. Transoxiana
  33. Samanid Empire
  34. Timurid dynasty
  35. Kara-Khanid Khanate

Paugeran sing perlu dipertalBesut

Paugeran sing wis dipertalBesut