Sing prelu didandaniBesut

  1. Pertalan labèl-labèl jroning saben infobox wis basa Jawa lan kanthi pangéja sing bener apa durung.
  2. Ana rusaké apa ora: cithakan ana sing ilang, kategori durung dipertal, ukuran font kacilikan/kagedhèn.

InfoboxBesut

  1. Cithakan:Kothakinfo riyaya (en), éjaan  Y, pertalan, interwiki  Y
  2. Cithakan:Kothakinfo buku (en), éjaan  Y, pertalan, interwiki  Y
  3. Cithakan:Infobox musical artist (en), éjaan  Y, pertalan, interwiki  Y
  4. Cithakan:Infobox royalty (en), éjaan  Y, pertalan, interwiki  Y
  5. Cithakan:Kothakinfo kali (en), éjaan  Y, pertalan, interwiki  Y
  6. Cithakan:Infobox French commune (en), éjaan, pertalan, interwiki
    durung singkron karo cithakan basa Inggris
  7. Cithakan:Infobox organization, éjaan, pertalan, interwiki
  8. Cithakan:Infobox software, éjaan, pertalan, interwiki
  9. Cithakan:Infobox language, éjaan, pertalan, interwiki
  10. Cithakan:Infobox writing system, éjaan, pertalan, interwiki