Janma tan kena kinira

Sugeng énjing kabèh

Minangka jalma kang lair ing tanah Jawa, aku duwèni kuwajiban kanggo nguri-uri basa lan budaya Jawa. Aku ngangsu kawruh lan lulus saka pawiyatan luhur kanthi jurusan Sastra Jawa (Filologi), saiki nembè gandrung kapirangu marang seni karawitan lan bisa nabuh gendhing-gendhing kayata, lancaran, ladrang, lan langgam. Sumangga nèk kepéngin nanggap bisa sesambungan kalawan aku, Mugi Rahayu ingkang sami Pinanggih!

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 20 Oktober 2018 ing Yogyakarta.