Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Golèk panganggo miturut basané