Tuduhaké menu pokok
Empu1.png

New-Bouncywikilogo.gif Sugeng tetepangan... Nderek ngangsu kawruh teng mriki. Nuwun.

PranalakooBesut

Gawe artikel anyarBesut

BengkelkuBesut

Cithakan anyarBesut

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
x y y y y y y y
x - - - - - - -
x - - - - - - -
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sing Patroli :» Empu rembugan 14:33, 29 Maret 2011 (UTC)

  • {{Cithakan:Patroli 4l}}

Sugeng rawuhBesut

Sugeng rawuh, Empu!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

  Miwiti
  Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


PersonawikiBesut

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
 
Panganggo iki manggon nang kabupaten Banyumas



Perkakas
 
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


 
Panganggo iki nggunakaké Laptop


 
Panganggo iki pakaryané Programmer


 
Panganggo iki nggunaknå CMS Drupal



Mobilitas
 
Panganggo iki tumpakané Sepéda Onthél


 
Panganggo iki tumpakané Sepéda Motor




Keprigelan Maca
 
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


 
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
 
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran


 
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


 
Panganggo iki klangenanné Bakso


 
Panganggo iki seneng banget lawuh olahan Iwak


 
Panganggo iki seneng maem lawuh Rendhang



Olah Kanuragan
 
Panganggo iki seneng olahraga Voli


 
Panganggo iki pinter Renang


 
Panganggo iki cilikané seneng dolanan Gasing


 
Panganggo iki cilikané seneng dolanan Nèkeran


 
Panganggo iki nglakoni urip sehat kanthi ngilari Udud





Bintang WikiBesut

  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 13:43, 3 Juni 2011 (UTC)