Wikipedia:Babèl
ja-Nこの利用者は日本語母語としています。
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané