Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Legoktm rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

#REDIRECTmeta:User:Legobot