Tuduhaké menu pokok
Katerangan panganggo Babel
jv-N Panganggo iki panutur ibu basa Jawa.
id-N Pengguna ini adalah penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
is-1 Þessi notandi hefur grunnkunnáttu í íslensku máli.
nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
simple-3 This user has advanced knowledge of Simple English.
Panganggo miturut basané
Aku mbiyén


Jenengku Amy. Aku mahasiswa Universitas Gadjah Mada jurusan Sastra Inggris 2014. Sanajan aku kuliyah ana jurusan Satra Inggris, nanging aku tetep seneng lan ora lali marang basa Jawa. Aku lagi sinau maca uga nulis artikel-artikel abasa Jawa ing Wikipédia Jawa iki. Taun kepungkur, aku mèlu besutandhing Wiki Mrebawani lan kasil nggawé artikel sing dakpertal saka Wikipédhiya basa Inggris. Aku manggon ana Ngayogyakarta. Aku dadi panitya Wiki Mrebawani II lan saiki aku ngurusi Paguyuban Wikipédia Jawa ing Ngayogyakarta. Iki akunku sing aktif kanggo nyunting ana Wikipédia. Mangga, yèn arep rembugan bisa ninggal layang ana kaca parembugan. Yèn panjenengan weruh ana akun jenengé AnotherAmyBot ana kaca owah-owahan, kuwi akun bot sing daklakokaké. Matur nuwun.



Nuvola clipboard lined.svg Proyèk cilikBesut

Saiki aku lagi nduwé proyèk cilik ing Wikipédia Jawa, ya iku nyoba kanggo nggawé artikel-artikel bab Kurdhistan lan sing magepokan. Ing ngisor iki pratélaning artikel sing gegayutan karo bab Kurdhistan utawa sing magepokan kang wis kasil tak gawé.

Nuvola clipboard lined.svg LiyanéBesut