Tuduhaké menu pokok

PL 05 SIGIT

Gabung 21 Fèbruari 2011
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:PL_05_SIGIT.

Yayasan Wikimedia
PL 05 SIGIT
Panganggo
Sigit Adhi Wibowo12.jpg
Jeneng Sigit Adhi Wibowo
Tandha tangan  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
Lokasi Jawi Tengah
Negara Indonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
Aries.svgPanganggo iki nduwèni zodiak Aries
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Logo PL 2012.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2012

Kula nuwun, Jenengku Sigit Adhi Wibowo, nalika taun 2011 aku kadhapuk dadi panitiya kompetisi Papat Limpad sing pisanan. Aku alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.

Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Isi

BintangBesut

  BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:42, 3 Juni 2011 (UTC)


  BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Sigit minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 13.49 (UTC)


  The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Sigit ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.10 (UTC)

Special:StatisticsBesut

Special:RecentchangesBesut

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

22 Oktober 2018

21 Oktober 2018

20 Oktober 2018

19 Oktober 2018

18 Oktober 2018

17 Oktober 2018

16 Oktober 2018

  • ( | sa) . . Jack LaLanne‎; 00.28 . . (+9). .2600:8800:3981:78a0:38c5:b945:79b1:73b4 (parembugan)
  • ( | sa) . . Kulawarga basa Lampung‎; 00.27 . . (+821). .116.206.42.109 (parembugan)(Awal mula pekhtama Nyak ngambuka cekhita Niat mawat tisangka Tekh jadi 82 wi puakhi Jambatan batu khaja 82 dibangun Tekhjadi nyak ji semanda Tihanyuk dilalakun wi puakhi Tekhjadi nyak semanda Tihanyuk dilalakun Lain ki sangking bangik Jawoh jak hulun tuha Nyak andan jak lunik Nyin dacok ngukhus kon ya wi puakhi Nyak andan jak lunik Nyin dacok ngukhus kon ya wi Sakik hina nyak sakik Hokhek lapah semanda Kidang haga khepapik Bagian ku jak sai kuasa Najin ya kelot pahik K...) (Tenger: Besutan punsèl, Besutan jaringan punsèl)

15 Oktober 2018

Special:NewpagesBesut

100 Artikel baru

Special:NewimagesBesut

20 Berkas baru