This is semi manual bot operated by ang.

Bot semi manual menika dolananipun ang.

Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Anggoro rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.