Tuduhaké menu pokok

Sugeng sonten kanca-kanca. kula badhé tepang nama kula Pratiwi wulandari. Kula mahasiswi saking Pendidikan Bahasa Jawa Universitas Sebelas Maret. Wonten ing wekdal menika kula nembe pasinaon babagan nulis saha besut ing wikipédia basa Jawa. Griya kula ing Sukoharjo.Kula ing kampus tumut UKM Lazis. Kula remen kagiyatan ingkang wonten gegayutan kaliyan bakti sosial. Amargi bakti sosial saged nuwuhaken raos pangerten mring sesami manungsa.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.


buah blackberry