Wikipedia:Babèl
en-5This user can contribute with a professional level of English.
uk-NУкраїнська мова для цього користувача є рідною.
ru-NДля этого участника русский язык является родным.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané