Katerangan panganggo Babel
pl-N Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
en-1 This user has basic knowledge of English.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Panganggo miturut basané