Babel:
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Nami kula Theresia Suryati, lair lan manggen ing Magelang.
Kula mlebet dados panganggé punika amargi pengen nyinaoni lan nambah kawruh basa Jawi.
Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun.

Isi

Aksara JawaBesut

ꦤꦩꦶ ꦏꦸꦭ ꦛꦺꦫꦺꦱꦶꦪ ꦱꦸꦂꦪꦠꦶ꧈​ ꦥꦔꦁꦒꦺ ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶ ꦪ ꦧꦱ ꦗꦮꦶ ꦮꦶꦮꦶꦠ꧀ ꦠꦲꦸꦤ꧀ ꧇꧒꧐꧐꧗꧇​꧉​

Pranala wigatiBesut

Bintang WikiJvBesut

PirantiBesut

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:

A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

15 Juli 2018

14 Juli 2018

13 Juli 2018

12 Juli 2018

11 Juli 2018

10 Juli 2018

9 Juli 2018


1000 artikel anyar