Tuduhaké menu pokok
Babel:
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Nami kula Theresia Suryati, lair lan manggen ing Magelang.
Kula mlebet dados panganggé punika amargi pengen nyinaoni lan nambah kawruh basa Jawi.
Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun.

Aksara JawaBesut

ꦤꦩꦶ ꦏꦸꦭ ꦛꦺꦫꦺꦱꦶꦪ ꦱꦸꦂꦪꦠꦶ꧈​ ꦥꦔꦁꦒꦺ ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶ ꦪ ꦧꦱ ꦗꦮꦶ ꦮꦶꦮꦶꦠ꧀ ꦠꦲꦸꦤ꧀ ꧇꧒꧐꧐꧗꧇​꧉​

Pranala wigatiBesut

Bintang WikiJvBesut

PirantiBesut

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

17 Oktober 2019

16 Oktober 2019

14 Oktober 2019

13 Oktober 2019

12 Oktober 2019


1000 artikel anyar