Pangantèn kakung

Penganten kakung (asring disingkat panganten kakung) yaiku priya sing bakal bebrayan utawa sing lagi bebrayan .Nalika omah-omah, calon panganten calon calon panganten wanita (yen wadon) biasane diarani penganten wanita. Penganten kakung biasane dirawuhi wong lanang lan priya sing paling apik .

Penganten kakung Azerbaijan modern

KlambiBesut

 
Penganten pria nganggo seragam militer, karo penganten wanita ing taun 1942
 
Panganten lanang saka Bangladesh