Panna cotta

Panna cotta ( basa Italia kanggo "krim sing dimasak") minangka salah sawijining panganan cuci mulut saka Italia krim legi sing kenthel karo gelatin lan cetakan. Krim kasebut bisa uga arumatis nganggo kopi, vanilla, utawa rasa liyane.

Panna cotta
Panna Cotta with cream and garnish.jpg
Panna cotta with mint and apples
JinisPudding
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaPiedmont
Woworan pokokCream, sugar, gelatin
Buku masakan: Panna cotta  Médhia: Panna cotta
Panna cotta nganggo saus stroberi