Papan Anggegana Internasional Long Thanh

Papan Anggegana Internasional Long Thanh utawa Cảng hàng không quốc tế Long Thành utawa Sân bay quốc tế Long Thành iku sawijining papan anggegana sing nglayani tlatah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 40 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2020, kanthi anggaran 6700 milyar dolar AS.

Papan Anggegana Internasional Long Thanh
Ringkesan

Pamaburan bebarengan destinasiBesut

Pranala njabaBesut