Reptiles are a paraphyletic group. The group can be made monophyletic by including the birds (Aves).
Comparison: monophyly = yellow, polyphyly = red, paraphyly = aqua

Sajeroning phylogenetics, siji golongan organisme dianggep parafiletik yèn golongan iki ngandhut leluhur kang padha most recent common ancestor nanging ora ngandhut kabèh sipat katurunan saka leluhur mau.

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Parafiletik ing KamusWiki.

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

KutipanBesut

UmumBesut