Reptiles are a paraphyletic group. The group can be made monophyletic by including the birds (Aves).
Comparison: monophyly = yellow, polyphyly = red, paraphyly = aqua
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Parafiletik ing KamusWiki.

Sajeroning phylogenetics, siji golongan organisme dianggep parafiletik yèn golongan iki ngandhut leluhur kang padha most recent common ancestor nanging ora ngandhut kabèh sipat katurunan saka leluhur mau.

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

KutipanBesut

UmumBesut