Parembugan:Cékoslowak

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Nèk miturut sastra.org, malah jenengé Tsjechoslowakije, dadi cara Landa. Meursault2004ngobrol 7 Sèptèmber 2020 00.05 (UTC)

Bali menyang kaca "Cékoslowak".