Parembugan:Monumèn Simpang Lima Gumul

Parembugan giyat

Aja SalarikBesut

Mas @Adhi Kurniawan:, yèn gawé artikel aja mung salarik ukara. Minimal banget 3 ukara, Mas. Iki yèn nganti seminggu ora dibenahi bakal dibusak, Mas. Suwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 8 Mei 2016 17.30 (UTC)

Bali menyang kaca "Monumèn Simpang Lima Gumul".