Parembugan:Perang Bratayuda

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Iki padha karo Kakawin Bhāratayuddha ora ya? Tracy pirembagan 26 Mei 2012 09.59 (UTC)

Katoné luwih ciut saka karya sastra Kakawin Bhāratayuddha mbak, amarga mung mbahas perang Baratayudha. Apiké mbokmanawa irah-irahané dialihkaé menyang Perang Bharatayudha (crita pewayangan).Pras pirembagan 27 Mei 2012 03.43 (UTC)

Iya isiné béda. Nèk Kakawin Bhāratayuddha iku crita perang iki ing bentuk tembang sekar ageng. Takkira judhulé artikel iki bisa diganti dadi Perang Bratayuda. Meursault2004ngobrol 27 Mei 2012 04.41 (UTC)

Matur nuwun tanggepané, artikel wis tak pindhah menyang Perang Bratayuda. Salam. Tracy pirembagan 29 Mei 2012 10.15 (UTC)
Bali menyang kaca "Perang Bratayuda".