Parembugan:Perang ing Kurukshetra

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Miturut pangertos kula ing basa Jawi Kurukshetra menika kaserat Kurusétra, ing basa Jawi Kina kaserat Kurukṣétra. Meursault2004ngobrol 21 Januari 2018 21.30 (UTC)

Bali menyang kaca "Perang ing Kurukshetra".