Parembugan:Sudirman, Jenderal

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.
(Kaelih saka Parembugan:Soedirman)

artikel Soedirman sampun wonten, menawi gadhah gambaripun langkung sae menawi diunggah teng Commons. Empu rembugan 23:09, 5 Mei 2011 (UTC)

Nuwun sewu artikel iki jane arep tak gabung karo Soedirman nanging malah rusak, aku isih ngelu mengko yen wis lodhang bisa didandani maneh. Matur nuwun.Pras rembugan 01:03, 6 Mei 2011 (UTC)
Bali menyang kaca "Sudirman, Jenderal".