Sugeng rawuh, 180.251.32.113!

Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa!

Miwiti
Pituduh

Mangga njajal-njajal, awak dhéwé ngentèni sampéyan ndarma kawruh sarana Wikipédia Jawa!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra rembugan 28 Novèmber 2016 01.56 (UTC)

Gunakan bahasa Jawa dalam artikelBesut

Wikipedia ini adalah Wikipedia Bahasa Jawa. Mohon dalam membuat artikel gunakanlah BAHASA JAWA bukan bahasa lainnya, seperti bahasa Indonesia. Artikel Santun Televisi langsung dihapus oleh admin karena tidak menggunakan bahasa Jawa. Salam. Wirjadisastra rembugan 28 Novèmber 2016 01.56 (UTC)


Iki kaca parembugané naraguna anonim kang durung gawé akun, utawa kang ora nganggo akuné. Mula, awak dhéwé kudu nganggo alamat IP wujud angka kanggo nglacak dhèwèké. Alamat IP mangkono bisa dianggo sawatara wong. Manawa kowé minangka naraguna anonim lan rumasa yèn ana tanggepan kang ora ilok dieneraké marang awakmu, mangga gawéa akun utawa mlebua log kanggo ngéndhani bingung marang naraguna anonim liyané ing tembé buri.