Parembugan Naraguna:222.124.198.172

There are no discussions on this page.

niki sinten nggih,? mangga Login rumiyin sakderenge nyunting.! Smiley.png Empu rembugan 03:32, 1 Mei 2011 (UTC)

Mangga mas login rumiyin. Empu rembugan 12:51, 17 Mei 2011 (UTC)

Iki kaca parembugané naraguna anonim kang durung gawé akun, utawa kang ora nganggo akuné. Mula, awak dhéwé kudu nganggo alamat IP wujud angka kanggo nglacak dhèwèké. Alamat IP mangkono bisa dianggo sawatara wong. Manawa kowé minangka naraguna anonim lan rumasa yèn ana tanggepan kang ora ilok dieneraké marang awakmu, mangga gawéa akun utawa mlebua log kanggo ngéndhani bingung marang naraguna anonim liyané ing tembé buri.