Sugeng Rawuh mas! Manawi 'njenengan badhe nyerat nami saha wekdal; saged ngetik ~~~~ kaping sekawan (4), menawi kaping tiga (3) namung nami kemawon.

Salam wikipedia! Meursault2004 18:32, 29 Nov 2004 (UTC)

Matur nuwun Andika 07:47, 6 Dec 2004 (UTC)


Wis dak-pindhah Kalender Jawa dadi Kalendher Jawa nganggo komandho #REDIRECT [[jeneng anyar]]. Matur nuwun! Meursault2004 21:32, 11 Dec 2004 (UTC)

Kacang PanjangBesut

Cara Jawane kacang panjang rak kacang lanjaran tha? Meursault2004 21:25, 13 Dec 2004 (UTC)

JaéBesut

Jahé wis dak-pindhah menyang jaé. Meursault2004 08:07, 4 Jun 2005 (UTC)

Your account will be renamedBesut

18 Maret 2015 03.00 (UTC)

Penggantian namaBesut

19 April 2015 09.13 (UTC)