Panganggé Jihan~jvwiki, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé maringi tapak asma wonten ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 15 April 2012 07.40 (UTC)

Your account will be renamedBesut

18 Maret 2015 03.00 (UTC)

Penggantian namaBesut

19 April 2015 09.13 (UTC)