Sugeng rawuh ing kaca parembugan kula!

ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦲꦶꦁ​ꦏꦕꦥꦉꦩ꧀ꦧꦸꦒꦤ꧀ꦤꦫꦒꦸꦤ​ꦏꦸꦭ!

Pituduh
Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!


jv.wikiquote.orgBesut

Halo, sampéyan milih Wikimedia Incubator ing formulir hibah napa mboten? Yèn sampéyan milih WM Incubator lan wis ora sibuk karo garapan liyané, kula ngundang sampéyan bareng-bareng gotong royong ngisi jv.wikiquote.org. Sing lumayan akèh iku ya artikel paribasan Indonésia, cacahé ana sewunan.

'''''{{PAGENAME}}.'''''

* Basa Jawa: .
* Tegesé: .

{{Wq/jv/Paribasan Indonésia}}

[[Category:Wq/jv]]

Suwun. — Labdajiwa (rembugan) 12 Juni 2020 02.14 (UTC)

@Labdajiwa: Horok.. kesupén mboten wangsuli😂 Sakjané mboten milih Incubator, nanging nggih insyaallah badhé ngisi sithik-sithik ing mriku.

Niku janjané padha kalih id.wikiquote, nanging nganggé basa Jawa, tha? Symphonium264 (rembugan) 21 Juni 2020 00.19 (UTC)

@Symphonium264: Iya, mas. Ora mung saka id.wikiquote, sampéyan bisa njupuk saka en.wikiquote utawa nggawé dhéwé ya bisa. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 21 Juni 2020 00.34 (UTC)