Sugeng rawuh, 06Ivonne!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.22 (UTC)

Pras pirembagan 23 Januari 2012 21.27 (UTC)

Re:SitenoticeBesut

Ok mbak Ivonne, akan dipasang tanggal 31 Januari 2012 dalam bahasa Jawa: "Wikimedia Indonesia wis mbukak pendhaftaran kaanggotaan anyar périodhe 2012. Dhaftaré kanthi cara ngirim surat elektronik tumuju menyang info@wikimedia.or.id.". Salam.Pras (pirembagan) 25 Januari 2012 21.13 (UTC)

Re:Pencabutan site noticeBesut

Done.Pras pirembagan 3 Februari 2012 19.13 (UTC)

Usulan proyek Papat Limpad IIBesut

Mbak Ivonne, wacana usulan proyek Papat Limpad II sudah saya lemparkan di Warung Kopi Wiki JV (dalam bahasa Jawa :)) Mohon dimonitor ya.Pras pirembagan 15 Februari 2012 23.41 (UTC)

Hehe iya ya mbak, tetapi setidaknya bisa melihat antusias dan banyaknya respon teman-teman mengenai gagasan ini. Mas Ikhsan sudah ikut memonitor dan selanjutnya kalau minat sudah cukup kuat tinggal melangkah ke babak berikutnya yaitu penyusunan proposal, Terima kasih ya mbak.Pras pirembagan 16 Februari 2012 15.35 (UTC)

Jawaban InfoboxBesut

Terima kasih koreksinya, tapi sayangnya ketika saya ubah menjadi bahasa jawa, infobox kota tersebut tidak muncul, hanya nama kop nya saja, kalau Panitia punya rumusnya, boleh deh di share ke temen2, ini juga masih kacau kalau saya ubah jadi bahasa jawa infoboxnya Nantes. ~Adhi Kurniawan~ pirembagan 30 Maret 2013 13.20 (UTC)

Balas PesanBesut

Terima kasih koreksinya. Akhirnya tidak saya beri infobox, cuma beberapa foto saja. ~Adhi Kurniawan~ pirembagan 8 April 2013 01.49 (UTC)

 :-)