Tuduhaké menu pokok

Parembugan Panganggo:Amanda Amalia

Sugeng rawuh, Amanda Amalia!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 18 Maret 2019 08.13 (UTC)

NjajalBesut

Halo Amandaaa, aku lagi njajal parembugann NurulNaim (rembugan) 2 Mèi 2019 04.23 (UTC)

Halo, semangat!

We'd like to hear from you.Besut

Hi Panganggo:Amanda Amalia,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)

Community Insights SurveyBesut

RMaung (WMF) 6 Sèptèmber 2019 14.22 (UTC)

Reminder: Community Insights SurveyBesut

RMaung (WMF) 20 Sèptèmber 2019 15.06 (UTC)

Reminder: Community Insights SurveyBesut

RMaung (WMF) 3 Oktober 2019 18.58 (UTC)

Bali menyang kacané "Amanda Amalia".