Tuduhaké menu pokok

Parembugan Panganggo:Beeyan

Active discussions
Sugeng rawuh, Beeyan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.34 (UTC)

Mikhailov Kusserow 07:07, 6 Agustus 2008 (UTC)

Re: CithakanBesut

Mas Revo, Cithakan:Cite web kaliyan Cithakan:Taxobox wonten kolom katrangan ingkang dereng ditérjemahakè déning basa Inggris, kayata Retrieved 29 September 2015, genus (marga) lan species (jinis). Kula mboten saged ngowahi amarga dilindhungi. Matur nuwun --Beeyan pirembagan 1 Oktober 2015 15.28 (UTC)

Contho artikél: Anggrèk congkok kuning --Beeyan pirembagan 1 Oktober 2015 15.29 (UTC)

Oké matur nuwun. Mangké kula leresaken . Meursault2004ngobrol 1 Oktober 2015 16.02 (UTC)

Taksih kula garap. Dados mumet awit subtemplate utawi anak cithakanipun kathah :-) Meursault2004ngobrol 2 Oktober 2015 07.14 (UTC)
Mbokmenawi langkung saé takèn Mas Bennylin. Kula mboten mangertos wonten pundi tèksipun ingkang saged dipunpertal. Meursault2004ngobrol 2 Oktober 2015 07.28 (UTC)

Pangreksané sawetara kula icali mawon. Meursault2004ngobrol 2 Oktober 2015 22.32 (UTC)

Mas Biyanto napa diangkat dadi pengurus :) Bennylin (ꦒꦸꦤꦺꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 3 Oktober 2015 04.33 (UTC)

Artikel Anggrèk congkok kuningBesut

Sugeng ndalu kakanda Biyan, mbok bilih saged ditambahi cathetan suku saking jurnal ingkang emot babagan anggrèk. Sumangga, matur nuwun

MrebawaniBesut

Panitiyane sapa wae mas... Bennylin (ꦒꦸꦤꦺꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 22 Oktober 2015 12.20 (UTC)

Maksude dadi panitiya = pengurus? Bennylin (ꦒꦸꦤꦺꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 27 Oktober 2015 08.44 (UTC)
Menawi bab ngangkat pengurus, niku hak'é para birokrat: mas Anggoro, Revi, lan pak Pras. Bennylin (ꦒꦸꦤꦺꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 28 Oktober 2015 08.47 (UTC)
Nèk arep dadi pangurus kudu pamilihan dhisik, nèk mung minangka panitya Mrebawani, bisa nanging tegesé dadi pangurus astamiwa. Dadi menawa wis rampung, haké dijabel manèh. Lan aja akèh-akèh, mung Mas Beeyan waé. Meursault2004ngobrol 28 Oktober 2015 08.57 (UTC)
Matur nuwun Mas, mangkin penguruse Mas @Cahyo Ramadhani kemawon, salah sijine panitya utama, mugi-mugi ugi betah wonten ing mriki. --Beeyan (pirembagan) 28 Oktober 2015 13.00 (UTC)
Kula tak maos-maos riyin sarat dados pangurus nggih Mas @Beeyan. Cahyo Ramadhani pirembagan 28 Oktober 2015 14.03 (UTC)
Kekalihipun inggih mboten punapa-punapa. Meursault2004ngobrol 28 Oktober 2015 21.41 (UTC)

PangurusBesut

Ayo padha voting nyang panyuwunan pangurus Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Cahyo_Ramadhani_kanggo_opsis_13_November_2015. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 01.21 (UTC)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge!Besut

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--Anna Torres (WMAR) pirembagan 10 Mei 2016 13.43 (UTC)

Atur PanuwunBesut

Atur kondur Salam tetepangan.

Dalem ngaturaken agunging panuwun awit saking uleman panjenengan wontening adicara gladhi (latihan) mbesut. Menika èstu ngupangat sanget dumateng kula piyambak saha mitra sanèsipun, menawi wonten wekdal ingkang mirunggan kula tamtu badhé andhatengi adicara kasebat, amargi kula tasih cubluk sanget babagan Wikipedhia punika. Ngantos titiwanci menika kula dèrèng saget nginggahaken gambar saha poto, awit saking punika kula tansah badhè nyuwun wewarah dhumateng sedaya mitra ingkang langkung wasis. Kejawi saking menika èstu kula tansah kirang seserepan pangertosan babagan menapa kémawon, ingkang kula mangertosi namung sekedhik alit saking tlatah Ngayojakarta. Nuwun.

Senzo rembugan 18 Novèmber 2016 06.41 (UTC)Senso

Bali menyang kacané "Beeyan".