Tuduhaké menu pokok
Sugeng rawuh, Ganyong!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 12 Mèi 2017 08.10 (UTC)


Tapak asma ing artikelBesut

Mas Ganyong, matur nuwun wis kersa nyerat ing Wikipedia abasa Jawi. Nyuwun ngapura, yen nyerat ora usah diparingi tapak asma ing ngisor lan suntingan ing artikel bisa dipirsani ing kaca sejarah artikel.Dadi sapa wae sing nambahake utawa ngurangi bisa katon ing sejarah kaca. Matur nuwun. Pras pirembagan 26 Juli 2012 14.06 (UTC)

Sekawan artikel malihBesut

Sumangga Pak, panjenengan damel artikel sekawan malih supados ganep 50 artikel lan pikantuk bebingah Kamus Indonesia-Jawa. Wirjadisastra (rembugan) 7 Agustus 2017 03.21 (UTC)

Wiki Mrebawani IIBesut

Sumangga Pak, dipirsani parembugan artikelé njenengan sing uwis dipriksa, yèn ana sing cacah tembungé utawa rujukané isih kurang, bisa diganepi. Matur nuwun. Notanotheramy (rembugan) 15 Agustus 2017 04.22 (UTC)

Bak WedhiBesut

Pak njenengan menawi badhé nyobi-nyobi wonten bak wedhi, wonten kaca iki waé, Pak

Panganggo:Ganyong/Bak wedhi

Matur nuwun. ··· 🐱 Amy · (Parembugan) 20 Sèptèmber 2017 09.11 (UTC)

matur nuwun. Aku mau golek bak wedhi ora ketemu. Ganyong (rembugan) 20 Sèptèmber 2017 09.26 (UTC)

Nyuwun Pirsa..Besut

sugeng siyang Pak, Salam kenal..

badhe nyuwun pirsa cara ndamel artikel saged kathah sanget kados panjenengan menika pripun nggih?

Matur nuwun

🍂 Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) (rembugan) 18 Januari 2018 06.39 (UTC)

salam kenal ugi. Sing cetha inggih kedah disiapaken datanipun. Saking data lajeng didamel ukaranipun.
Umpamine : Nami kula ...... saking dhusun ...... sapunika kula sinau ing kelas ..... SD ...... kedah disiapaken tabel data nama, alamat, kelas & nami sekolahan. Menawi kersa ukarananipun panjang, isian datanipun ugi kedah kathah. Cekakipun makaten. Ganyong (rembugan) 18 Januari 2018 07.43 (UTC)

Matur nuwun Pak.. Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) (rembugan) 18 Januari 2018 22.55 (UTC)

Artikel bab Mrica lolotBesut

Halo mas Panganggo:Ganyong, Kula sunting kaca dhamelané njenéngan bab Mrica lolot amarga wontèn kodhé <nowiki>, Soalé niku malah ngrusak éndhahé kaca dhamelané njenéngan. Bab <nowiki> iku bisa diarani kolom utawa rèng-rèngan sing mboten saged medhal ing kaca. Biyasané niku namung didhamel kanggé tuladha menawa badhe latihan ndhamel kolom utawa kothak inpoboks.

Adhi Kurniawan (rembugan) 9 Maret 2018 12.34 (UTC)

WikidataBesut

Halo Ganyong, saya lihat artikel-artikel Anda banyak yang belum di-interwiki-kan ke Wikidata & saya sudah meng-interwiki-kan ke Wikidata seluruh artikel yang sebelumnya belum di-interwiki-kan ke Wikidata tersebut. Mohon lain kali agar Anda sendiri yang meng-interwiki-kan artikel buatan Anda ke Wikidata karena hal tersebut dapat membantu orang untuk mengetahui apakah artikel tersebut sudah dibuat di Wikipedia bahasa Indonesia atau tidak.

Untuk informasi lebih lanjut mengenai Wikidata, silahkan lihat ini: id:Wikipedia:Wikidata --Glorious Engine (rembugan) 17 Maret 2018 06.16 (UTC)

We'd like to hear from you.Besut

Hi Panganggo:Ganyong,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)

Bali menyang kacané "Ganyong".