Sugeng rawuh, Hidayatsrf!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.16 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 8 Juli 2015 01.22 (UTC)

Bot Sugeng RawuhBesut

Mas, roboté njenengan kadosé kedah didandosi. Menika tandha tangané muncul ping kalih. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 28 Juli 2017 15.20 (UTC)

Wiki MrebawaniBesut

Manawi ayun tumut Wiki Mrebawani, ampun kesupèn ndhaptar rumiyin, inggih Mas. Mangkih saking panitya bakal ngintun konfirmasi saking sms lan kaca pirembaganipun Panjenengan. Punika formulir pandhaptaranipun. Matur suwun kawigatosanipun. Rahayu :) Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 14.23 (UTC)

@Cahyo Ramadhani Nggih mas, matur nuwun informasine. :)

Hidayatsrf (pirembagan) 12 November 2015 14.30 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016Besut

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.11 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.11 (UTC)

MasalahBesut

Mas, sepertinya ada masalah dengan templat Sugeng Rawuh di Parembugan Panganggo:Bintang Arya Putra dan yang lainnya. Mohon dibetulkan, ya. Terima kasih Wirjadisastra (rembugan) 23 Novèmber 2017 04.12 (UTC)