Tuduhaké menu pokok

Isi

Sugeng RawuhBesut

Sugeng rawuh, HsfBot!

Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa!

  Miwiti
  Pituduh

Mangga njajal-njajal, awak dhéwé ngentèni sampéyan ndarma kawruh sarana Wikipédia Jawa!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 16 Februari 2017 07.05 (UTC)

Inggih maturnuwun kepareng gabung wonten Wiki...Pengen nambah kawruh basa Jawa kangge nguri2 lan menawa saged pun tularaken kangge murid murid ...Nyuwun pituduh lan pambiyantunipun.amargi cethek kawruh bab basa Jawa.nuwun HandayaniJawaasli (rembugan) 13 April 2017 14.03 (UTC)

Sugeng Rawuh 2Besut

@Hidayatsrf Bisa nganggo iki {{gnt:Sugeng rawuh 2}} Wirjadisastra (rembugan) 16 Februari 2017 07.06 (UTC)

GrazieBesut

Grazie. --FloraFlavia (rembugan) 3 Januari 2018 16.00 (UTC)

Зачем?Besut

О мне писать Nokil (rembugan) 14 Januari 2019 04.22 (UTC)

log Buuju 1993Besut

bnm12345 log BujuBuju ridu 1993 BujuBuju ridu 1993 (rembugan) 14 Mei 2019 04.23 (UTC)

Bali menyang kacané "HsfBot".