Sugeng rawuh, Khafid Bayu Nugroho!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 7 Oktober 2018 11.37 (UTC)

Artikel Aksara JawaBesut

Nuwun sèwu. Panjenengan pareng damel artikel piyambak nganggé aksara Jawi tinimbang nambahi aksara Jawi ing artikel-artikel ingkang kaserat aksara Latin. Conto: ꦎꦂꦠꦺꦴꦒꦿꦥ꦳ꦶ lan Ortografi. Nuwun Wirjadisastra (rembugan)