Tuduhaké menu pokok
Sugeng rawuh, Nfmia!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 12 Juli 2017 14.37 (UTC)


Sumangga dijajal-jajal nganti lanyah ya, Mbak. :)

Nyuwun Pirsa..Besut

Sugeng ndalu Mba NF Mia, badhe nyuwun pirsa. Artikel kula ingkang irah-irahanipun Gaizka Mendieta, Pablo Aimar, lan Daniel Parejo ing Fountain kaleresan dereng dipunbiji. Samenika sampun kula edit mbokmenawi saged mlebet penilaian mba. Matur nuwun. Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) (rembugan) 6 Fèbruari 2018 12.36 (UTC)

Artikel Sokratis PapastathopoulosBesut

Nyuwun Pangapunten mba, artikel kula ingkang Sokratis Papastathopoulos sampun 165 tembung nanging dereng wonten skoripun. Matur nuwun Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) (rembugan) 13 Fèbruari 2018 01.05 (UTC)

We'd like to hear from you.Besut

Hi Panganggo:Nfmia,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)

Bali menyang kacané "Nfmia".