Tuduhaké menu pokok

Parembugan Panganggo:NurulNaim

Active discussions
Sugeng rawuh, NurulNaim!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 18 Maret 2019 04.06 (UTC)

Community Insights SurveyBesut

RMaung (WMF) 6 Sèptèmber 2019 14.18 (UTC)

Reminder: Community Insights SurveyBesut

RMaung (WMF) 20 Sèptèmber 2019 15.05 (UTC)

Reminder: Community Insights SurveyBesut

RMaung (WMF) 3 Oktober 2019 18.57 (UTC)

Bali menyang kacané "NurulNaim".