Sugeng rawuh, PL230Fahmy!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.07 (UTC)

Pras rembugan 12:50, 1 Juni 2011 (UTC)

Gadung & DempolleletBesut

Sugeng Nyunting Fahmi

Nuwun sewu Artikel Gadung & Dempollelet panjenengan dereng dipun wikifisasi lan dereng wonten interwiki.Kersane jangkep lan kagolong artikel ingkang sampurna.Saget dipunpersani lan diklik ting mriki [1] lan [2]


Matur nuwun.PL09Puryono rembugan 11:41, 26 Juni 2011 (UTC)

SemangatBesut

Ayo Semangat

Tethandingan nulis ing wikipedia Basa Jawa pungkasan ing wulan Oktober.Berarti panjenengan sampun kalebet ing 20 besar peserta ingkang lolos.Sumangga Semangat nyunting kersane pikantu Komputer lempit (Laptob).Salam.PL09Puryono rembugan 08:02, 16 Juli 2011 (UTC)

HalloBesut

PL230Fahmy,

Seberapa banyak sih artikel kamu? klik disini. Nuwun.  Ndut    rembugan 02:32, 27 Juli 2011 (UTC)


Artikel Pilihan Putaran I Papat Limpad 2Besut

Nuwun PL230Fahmy

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran I Papat Limpad 2 ing Mriki.


KontribusiPL230 Fahmy Artikel sempurna

  1. Ekosistem
  2. Tite Kubo
  3. Yamaha YZR-M1

Artikel rintisan

  1. Lingkungan urip
  2. Komponen abiotik
  3. Bleach
  4. Spider-man
  5. Ducati Desmosedici

Konribusi lanjutan

  1. Susu kedhelé
  2. Algae crystal
  3. Gadhung
  4. Dempollelet
  5. Kencing batu
  6. Komponen biotik
  7. Pelawak
  8. Sniper

Cathetan : Pungkasan ngempalake utawa ngajukake artikel pilihan kanggo putaran pertama kompetisi menulis bahasa Jawa Papat Limpad 2, tanggal 31 July 2011.Menawi tanggal ingkang sampun ditetukake mboten ngempalake/ngajukake panitia berhak milih artikel panjenengan lan didadekake artikel pilihan



Matur nuwun.PL09Puryono rembugan 18:13, 27 Juli 2011 (UTC)

Artikel Putara ke-2 Papat Limpad 2Besut

Nuwun PL230Fahmy

Menawi miwiwiti artikel rintisan kang anyar ing putaran ka-2 Papat Limpad 2,kedah diwenehi inuseuntil Thuladha:


{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}

  • Lan menika artikel panjenengan ingkang di revisi lan dipasang inuseuntil KLIK TING MRIKI.
  • Menawi ajeng mreksani jadwal Penilai lan pengumuman Papat Limpad KLIK TING MRIKI

Wilujeng Nyunting lan Semangat.PL09Puryono rembugan 04:08, 2 Agustus 2011 (UTC)

re:Besut

Sami-sami.Wilujeng nyunting.PL09Puryono rembugan 04:19, 2 Agustus 2011 (UTC)

Saran Putaran 3Besut

SaranBesut

Halo Fahmy, selamat anda lolos ke putaran 2 (Putaran Final). Di putaran final peserta diberi tugas untuk membuat artikel rintisan sebanyak mungkin, tetapi artikel tersebut harus memenuhi kriteria wikipedia (ensiklopedis).

Artikel rintisan :

  1. Artikel harus baru.
  2. Di dalam artikel terdapat 2 rujukan, gambar, wikifikasi, interwiki, kategori.
  3. Satu artikel rintisan minimal 160 kata.
  4. Setiap membuat artikel rintisan diberikan citakan (inuseuntil). Seperti dibawah ini

{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}

Ada ketentuan untuk putaran final ini, apabila artikel rintisan yang ditulis peserta sudah mencapai 30 tetapi masih ada beberapa artikel yang masih salah dalam hal teknis dan isi artikel yang menyimpang, atau melebar, peserta tidak diperbolehkan untuk menambah artikel rintisan baru.

Coba artikel yang telah anda tulis diteliti dahulu sebelum lanjut ke artikel rintisan yang lain:

  1. Sladanan
  2. Gadhung
  3. Jali
  4. Pacar Banyu
  5. Sidaguri

Nuwun. SIGIT   rembugan 10:41, 3 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran IBesut

Halo Fahmy,

Nilai kompetisi Papat Limpad II putaran I sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

 

Nuwun.  Ndut    rembugan 03:04, 6 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran IIBesut

Nuwun PL230Fahmy

nuwun Mas Fahmy menika artikel panjenengan wiwit tanggal 2 Agustus 2011, ngantos tanggal 7 Agustus 2011

  1. Sidaguri:Rintisan sampurna
  2. Pacar Banyu:Rintisan sampurna
  3. Jali:Rintisan sampurna
  4. Gandarusa:Rintisan sampurna
  5. Asma:Rintisan sampurna
  6. Alergi:Rintisan sampurna
  7. Elio de Angelis:Rintisan sampurna
  8. Dayak Benuaq:Rintisan sampurna
  9. Korrie Layun Rampan:Rintisan sampurna
  10. Eugene O'Neill Ana cathetan kang ora absah.cobi dipun koreksi lan teliti malih.
  11. Dayak:Rintisan sampurna
  12. Old Trafford:Rintisan sampurna
  13. Camp Nou:Kedah dikembangake malih


Sumangga engal-enggal dikoreksi malih kersane jangkep dados artikel ingkang sampurna.

SEMANGAT NYUNTING.Kasuwun.PL09Puryono rembugan 15:18, 7 Agustus 2011 (UTC)

Saran Juri pada Putaran 1Besut

Halo PL230 Fahmi

Berikut saran dari juri pada artikel pilihan anda pada putaran I, Tite Kubo.

Juri 1

  • manga (DITULIS MIRING), kesesa=kesusu, cerita=crita, pendhek=cekak, mendhek=mandheg

kang nyritakake sawijing murid SMA; isa=bisa, kadol=payu, anime=animo (kawigaten), mulai=wiwit, penghargaan=kekucah, nyiapake=nyiyapake

Juri 2

  • Campuran basa Indonesia, antara liya:diterbitake->kababar, cerita pendhek->crita cekak, mulai->wiwit, asing->manca, kepribadhian->kapribadèn
  • Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener: digawe->digawé, cacahe->cacahé, maneh->manèh,
  • Campuran basa krama/ngoko: kesesa->kesusu,
  • Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener:>antuk/olèh,isa->bisa, entuk-adhegan=adegan, kadang=kadhang, kepribadhiyane=kapribadene, miturute=miturut dheweke, diterbitake=dibabar

Juri 3

  • Terjemahan, alur dan struktur belum berpola Jawa
  • Diksi banyak yang kurang tepat

Juri 4

  • Dalam teks yang menggunakan bahasa ngoko ini sesekali masih muncul kata-kata krama
  • Beberapa kata digunakan secara tidak tepat, misalnya pahargyan, pendek, dan kesesa.

Semoga menjadi masukan untuk artikel pilihan pada putaran final. Nuwun

Nurulbaitirohmah rembuganNurulbaitirohmah 23:51, 10 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran II Tahap IBesut

Mas Fahmy,

Menika asil patroli putaran II tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 9, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Sidaguri v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pacar Banyu v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Jali v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Gandarusa v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Sladanan v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Asma v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Alergi v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Elio de Angelis v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Dayak Benuaq v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Korrie Layun Rampan v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Dayak v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Eugene O'Neill v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Old Trafford v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Camp Nou v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Anna Paquin v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Ès krim v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Hamburger v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Spageti v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Richard Kevin v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Samuel Johnson v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Handeuleum v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran II Tahap I

Nuwun.   Semangat nyunting!  Ndut    rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Stadion WembleyBesut

Nuwun, mas Fahmy...
Kula ningali artikel Stadion Wembley panjenengan lan taksih nemu tembung-tembung kang kirang trep kadosta ing ukara-ukara menika:
Stadion Wembley asring disebut Wembley........ (disebut-->diarani)
Stadion Wembley isa nampung.....(isa-->bisa)
Ana baja kang mlkengkung ing sadhuwure stadion iki, dawane 317 meter, mula baja iki dadi baja kang melngkung..... ngadek... (mlkengkung-->mlengkung, ngadek-->ngadeg)
Stadion iki dibangun....(dibangun-->diadegake)
Nuwun, mugi saged dados koreksi.
 Elok   rembugan 17:48, 17 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting BersamaBesut

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT   rembugan 05:27, 18 Agustus 2011 (UTC)

PATROLI ARTIKEL PUTARAN IIBesut

Nuwun Mas Fahmy

Matur nuwun sampun giat nyunting.

Artikel rintisan putaran II panjenengan sampun kacathet kanthi 108 artikel rintisan lan 3 artikel rintisan dereng dados yaiku:

  1. Seputar Indonesia (Cathetan sikil nembe satunggal=kurang satunggal malih]]
  2. Diky Candra (gambar utawa foto dereng wonten)
  3. Kaum Anshar (kedah dipunkembangake)

Dhaptar artikel rintisan panjenengan saget dipunpreksani kanthi KLIK TING MRIKI

Mugia tambah semangat nyunting amarga putaran II utawa Final pungkasan tanggal 10 Oktober 2011 (13 dinten malih).Uga saben paserta kedah ngempalake artikel rintisan kanthi cacah 200 artikel lan 1 artikel pilihan.Wilujeng nyunting. PL09Puryono| Pirembagan! 11:27, 27 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL) PAPAT LIMPAD IIBesut

Nuwun MAS FAHMY

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:39, 27 September 2011 (UTC)

Artikel Pilihan putaran II (Tite kubo)Besut

Nuwun sewu mas Fahmy, irah-irah artikel Tite Kubo ingkang panjenengan ajukake dados artikel pilihan, sampun panjenengan ajukake dados artikel pilihan ing putaran I Papat Limpad II, sumangga dipun gantos kalian artikel sempurna ingkang panjenengan serat.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 06:11, 28 September 2011 (UTC)

Re:Artikel Pilihan Putaran II Papat Limpad IIBesut

Matur nuwun mas Fahmy, sampun ngempalake artikel pilihan Spider-man ing putaran II Papat Limpad II, sumangga dipun kembangake supados jangkep lan kagolong artikel sampurna.Amargi tasih wonten wedal kagem ngembangake Wilujeng Nyunting lan Semangat mugia dados jawara.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 14:41, 28 September 2011 (UTC)

10 Dina Maneh Pukasan Putaran II Papat Limpad IIBesut

Semangat mas Fahmy

Menika dhaptar artikel panjenengan ingkang dereng kagolong ing artikel rintisan:

  1. Seputar Indonesia (Cathetan suku kurang nembe siji)
  2. Diky Candra (gurang gambar utawa foto)
  3. Kaum Anshar (gambar lan cathetan suku durung ana)
  4. Orihime Inoue (dikembangake malih)
  5. Uryuu Ishida (dikembangake malih)


Sumangga giat lan semangat.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 09:09, 29 September 2011 (UTC)

128 artikel rintisan dadi lan 2 artikel rintisan durung dadi.Besut

Nuwun Mas Fahmy,menika dhaptar kontribusi panjenengan sumangga dipunpreksani ting mriki, Artikel ingkang dereng dados semangga dipun kembangake, lan ampun kesupen artikel rintisan ing Putaran II Papat Limpad II kedah jangkep 200 artikel rintisan kersane pikantuk biji sempurna....Semangat.Kalih dina malih panutupan (10 Oktober 2011).Salam PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 02.53 (UTC)

Re:ArtikelBesut

Sami-sami Mas Fahmy, semangat nggih tasih kalih dinten malih, mugi saget ndamel 200 artikel kersane pikantuk biji jangkep/sempurna.Semangat.8 Oktober 2011 15.52 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran:Besut

Nuwun Mbak Fahmy,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.44 (UTC)