Sugeng rawuh, Muhraz!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.49 (UTC)

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 27 Agustus 2012 11.21 (UTC)

Re:Ahmad FuadiBesut

Terima Kasih, Pak SpartacksCompatriot, gambar Ahmad Fuadi sudah saya hapus dan saya ganti Ahmad Fuadi yang ada di Commons Ahmad Fuadi Matur Nuwun. Puryono| Pirembagan! 31 Juli 2013 16.32 (UTC)