Tuduhaké menu pokok

Parembugan Wikipedia:Gambar pethingan

Taun 2015Besut

DesemberBesut

  Meursault2004ngobrol 30 November 2015 18.18 (UTC)

NovemberBesut

  Meursault2004ngobrol 6 Oktober 2015 23.26 (UTC)

OktoberBesut

70px Meursault2004ngobrol 6 Oktober 2015 23.22 (UTC)

SeptemberBesut

AgustusBesut

usulan

. Puryono| Pirembagan! 24 Agustus 2015 05.57 (UTC)

JuliBesut

Usul   Puryono| Pirembagan! 9 Juli 2015 04.46 (UTC)

JuniBesut

MeiBesut

AprilBesut

MaretBesut

Usul Puryono| Pirembagan! 27 Februari 2015 17.05 (UTC)
Sarujuk Pras pirembagan 27 Februari 2015 18.23 (UTC)
Matur nuwun Pak Pras, langsung kula pasang. Puryono| Pirembagan! 2 Maret 2015 00.22 (UTC)

FebruariBesut

JanuariBesut

Taun 2014Besut

DesemberBesut

Diusulake panjenenganipun Kang Mas PL 05 SIGIT .nuwun

NovemberBesut

Usulan  

OktoberBesut

SeptemberBesut

AgustusBesut

Gambar pilihan mangga dipun usulake.matur muwun Puryono| Pirembagan! 2 Agustus 2014 04.35 (UTC)

Usul gambar kupat .   utawa jambean ngepasi wulan agustus (kamardhikan)  . Puryono| Pirembagan! 3 Agustus 2014 08.07 (UTC)
Jambean kapilih dadi gambar pilihan wulan Agustus. Puryono| Pirembagan! 4 Agustus 2014 04.45 (UTC)

JuliBesut

JuniBesut

Usul

 
kahanan guwa Terawang 2014

.Langsung kula pasang Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 12 Juni 2014 08.03 (UTC)

MeiBesut

AprilBesut

MaretBesut

Usul

. Puryono| Pirembagan! 13 Maret 2014 03.31 (UTC)

FebruariBesut

Usul Istana Sultan Langkat, Tanjungpura kena Banjir ing taun 1821  

JanuariBesut

Usul  SIGIT   rembugan 1 Januari 2014 06.49 (UTC)

 

Taun 2013Besut

Desember 2013Besut

Usul Striatus Antennarius. Kang ana ing Selat Lembeh, Sulawesi Lor, Indonesia.

November 2013Besut

Gambar bilik pulisi. Meursault2004ngobrol 31 Oktober 2013 15.18 (UTC)

Oktober 2013Besut

Dereng wonten ingkang ngusulke gambar pilihan ing sasi menika, mangga menawi wonten sedherek ingkang badhe usul. Nuwun. SIGIT   rembugan 1 Oktober 2013 01.22 (UTC)

September 2013Besut

Agustus 2013Besut

  'usul Masjid wesi ing Malaysia Puryono| [[User _talk:Puryono|Pirembagan! ] 27 Juli 2013 06.57 (UTC)

Dospundi gambar pilihan wulan Agustus, menawi sami sarujuk ajeng kulo psanag Masjid Wesi Malaysia, napa pasang tema wulan Ramandhan, utawi Riyaya Idul Fitri.Suwun. Puryono| Pirembagan! 3 Agustus 2013 13.43 (UTC)

Juli 2013Besut

Usul  , bandhar udhara Fakfax, Papua Kulon, Indonésia. Tres pirembagan 2 Juni 2013 04.13 (UTC)

Juni 2013Besut

Usul  , Panorama Mesjid Al Nabawi ing Medinah utawi  , Mihrab Nabi Muhammad ing Mesjid Al-Nabawi. Tres pirembagan 2 Juni 2013 04.19 (UTC)


Matur nuwun Mas Chafid. Sampun kula pasang. Salam. Tres pirembagan 4 Juni 2013 15.01 (UTC)

Mei 2013Besut

Namung usul kangge gambar pilihan wulan Mei, Napoléon Bonaparte tilar donya tanggal 5 Mei 1821. Panjenenganipun tilas Raja Prancis ingkang tilar donya ing pengasingan.

Chafid pirembagan 27 April 2013 01.53 (UTC)

Matur nuwun Mas Chafid, teras kula pasang amargi sampun tanggal 1 Mei 2013.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Mei 2013 16.15 (UTC)

April 2013Besut

 
Kartini - Kardinah - Roekmini

Tiga bersaudara dari tanah jawa. eMpu  «Caturan»  29 Maret 2013 03.27 (UTC)

Sarujuk Pak, matur nuwun.

Chafid pirembagan 29 Maret 2013 03.45 (UTC)

Maret 2013Besut

Monjali > Kanggo mengeti Serangan Umum 1 Maret 1948.

 
Monjali :: Monumen Jogja Kembali

 eMpu  «Caturan»  21 Februari 2013 02.53 (UTC)

Sarujuk.Matur nuwun Pak Empu. Puryono| Pirembagan! 21 Februari 2013 03.03 (UTC)
Sarujuk Pak

Chafid pirembagan 21 Februari 2013 03.08 (UTC)

Pebruari 2013Besut

 
Kembang Melati

Wis suwé ora mambu tanduran.  eMpu  «Caturan»  30 Januari 2013 01.22 (UTC)

Januari 2013Besut

Usul:   View of Gothenburg from the docks at New Years Eve 2008. Tres pirembagan 14 Desember 2012 22.16 (UTC)

Sarujuk.Salam Puryono| Pirembagan! 26 Desember 2012 23.55 (UTC)

Taun 2012Besut

Desember 2012Besut

 
Sinterklas ing sekolah Montessori ing Malang, Jawa Wétan, taun 1935.
Salam. Meursault2004ngobrol 30 November 2012 19.50 (UTC)

November 2012Besut

Tugu pahlawan Surabaya.  eMpu  «Caturan»  1 November 2012 03.13 (UTC)  

Sarujuk, Mas Empu. Wis tak pasang dhisik (amerga tanggal siji isih kothong), yèn arep digenti ya mangga waé. Salam, Naval Scene pirembagan 1 November 2012 07.12 (UTC)

Oktober 2012Besut

Usul tari Ramayana Shinta  .Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Oktober 2012 05.44 (UTC)

sarujuk, mas. Katoné gambaré jelas. ang pirembagan 1 Oktober 2012 07.24 (UTC)
Matur nuwun Pak Anggoro teras kula pasang.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Oktober 2012 16.31 (UTC)

September 2012Besut

Usul Gambar wong mbatik  . Puryono| Pirembagan! 1 September 2012 16.44 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 1 September 2012 17.02 (UTC)

Agustus 2012Besut

Lawang Sèwu durung sempet didokok. Apa arep didokok kanggo sasi Agustus waé? Meursault2004ngobrol 1 Juli 2012 02.03 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 1 Agustus 2012 02.10 (UTC)

Juli 2012Besut

Amerga ing sasi Juni diwènèhi gambar bal-balan, saiki usulan saka Juni takdokok ing Juli 2012. Meursault2004ngobrol 1 Juli 2012 00.03 (UTC)

Juni 2012Besut

Usul gambar pilihan wulan Juni  . Puryono| Pirembagan! 30 Mei 2012 12.22 (UTC)

Mei 2012Besut

Wis tanggal siji kok isih kothong? Piye yen gambar iki wae??Pras pirembagan 1 Mei 2012 14.56 (UTC)  

Wah tibake wis tau dipasang, mangga diaturi golek gambar liyane. Pras pirembagan 2 Mei 2012 00.22 (UTC)

Yen durung oleh ide, apa gambar Lawang Sewu iki wae ya?  . Pras pirembagan 2 Mei 2012 00.47 (UTC)

Mangga pak! Meursault2004ngobrol 2 Mei 2012 12.03 (UTC)

Wah sejatosipun kula gadhah usul sanès, Foto. Pembukaan "Kartinischool" (Sekolah Kartini) pada tanggal 2 Mei 1915 di Bogor di rumah Jalan Panaragan 19.  , sekalian mèngeti Dinten Pendhidhikan Nasional. Nanging kula ugi sarujuk gambar Lawang Séwu dipunpasang, amargi gambaripun saé. Gambar Sekolah Kartini Bogor kanggé usulan wulan April utawi Mei 2013 kémawon. Tracy pirembagan 2 Mei 2012 13.48 (UTC)

Wah, sajake sasi Mei iki luwih trep pasang gambar Sekolah Kartini ya? Gambar Lawang Sewu bisa mengko sasi Juni. Matur nuwun.Pras pirembagan 2 Mei 2012 14.16 (UTC)

April 2012Besut

Usul gambar pilihan April 2012  Pras pirembagan 1 April 2012 02.50 (UTC)

Sarujuk, Pak Pras.Langsung kula pasang. Puryono| Pirembagan! 1 April 2012 12.21 (UTC)

Maret 2012Besut

 
Supersemar

Supersemar (Surat perintah Sebelas MAret).  eMpu  :: Caturan  29 Februari 2012 14.48 (UTC)

Pebruari 2012Besut

Kok durung ana pilihan ya?? Nek gambar Masjid Agung Jateng iki wae piyé? idhep-idhep mèngeti dina Maulid Nabi sing tiba ing tgl 5 Februari?

Nuwun sewu ugi nuwun pangampunten,salajengipun titiwanji gambar pilihan kunjuk dipunpajang ugi punika sampun tanggal 01 Februari utawi sampun mepet, mbok bilih mboten wonten gambar pilihan sanesipun,nuwun ijinipun gambar pilahan Masjid Agung Jateng kawula pasang.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 1 Februari 2012 16.40 (UTC)

Januari 2012Besut

Usul saking pak Empu Sasando, alat musik khas Nusa Tenggara Timur

 
Sasando
Bali menyang kaca proyèk "Gambar pethingan".