Parembugan Wikipedia:Sugeng rawuh

There are no discussions on this page.

Aku bingung banget ngenani jagad mayopodo. Aku sawenehing jalma kang kagolong gaptek. Tansoyo tak klik kono kene tansoyo bingung, ora ngerti arep menyang ngendi. Aku mung kepingin golek geguritan (puisi) kepriye carane? Mugo-mugo ono pawongan sing linuwih budi pekerti gelem menehi aku babagan sing tak karepake lumantar alamat sing digawekake anakku : arifin_basyir@yahoo.com

Bali menyang kaca proyèk "Sugeng rawuh".