Tuduhaké menu pokok

Parma iku kutha kang dumunung ing sisih tengah Italia, ing regione Emilia-Romagna. Sing ndunungi ana 155.000 jiwa (2005). Parma misuwur bab arsitèktur kang éndah sarta wewengkon padésan ing saubengé. Ing Parma dumunung Universitas Parma kang dadi salah siji kang tuwa dhéwé ing Italia.

Pranala njabaBesut