Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Pasar Kliwon iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Pasar Kliwon
Kacamatan
Pasar Kliwon kapernah ing Jawa Tengah
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon kapernah ing Indonésia
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon
Koordhinat: 7°34′52″S 110°49′54″E / 7.58105°S 110.83162°E / -7.58105; 110.83162Koordhinat: 7°34′52″S 110°49′54″E / 7.58105°S 110.83162°E / -7.58105; 110.83162
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.