Muhammad Ali Pasha

Pasha utawa pascha, kanthi resmi bashaw, (Basa Turki: paşa[1]) iku sawijining pangkat utawa sesebutan bangsawan ing sistem pulitik sajeroning Kakaisaran Ottoman, lumrahé dianugerahaké marang gubernur, jendral lan para bangsawan. Minangka sesebutan kaurmatan, Pasha, kira-kira mèmper karo sesebutan Lord ing Inggris.

RujukanBesut

  1. "pasha." Online Etymology Dictionary. 2001.